GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING PÅ SJÆLLAND

Hos Mads Boye har vi styr på vej reglerne. Specielt når det kommer til glatførebekæmpelse og snerydning på Sjælland og resten af Danmark! Hvorfor? Fordi der kan stå menneskeliv på spil hvis man ikke gør sit arbejde ordenligt! Hvilket er derfor det er godt at vi er specialister inden for branchen! Vi sørger for at der bliver saltet og ryddet til perfektion. Så ingen er tvivl om, hvorvidt vejen er sikker at omgås på og i nærheden af. 

Vi er professionelle og specialister inden for dette område. Vi forstår den seriøse tilgang vi bliver nød til at have til snerydning på Sjælland! Vi står klar som virksomhed til at hjælpe dig med dine snerydnings behov eller bekæmpelse af potentiel glatføre og sort is, både på store og små arealer!

Vi har konkurrencedygtige priser og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud! Vi har alt som enten du eller vi som virksomhed har brug for!

 

PROFESSIONEL SNERYDNING PÅ SJÆLLAND

Over en standard DANSK vinter skal grundejere, viceværter og kommunale medarbejdere fjerne sne fra færdselsarealer og muligvis også udføre glatførebekæmpelse omtrent 15-20 gange for under dette forløb at overholde deres forpligtelser, i forhold til de danske regler.

Lige meget om du er en person der elsker gør det selv projekter eller en der gerne vil have denne service gjort for dig. Så står Mads Boye klar til at hjælpe dig med snerydning på Sjælland.

Vi giver nemlig muligheden for at leje vores snerydningsmaskine – og vi har gjort det nemt for dig, ved at udleje den på timebasis. Hvis du ikke kan forestille dig selv stå i kulden med en snerydningsmaskine så kan du gøre brug af os og vores mandskab! Vi tager stoltheden i hænderne og er dermed glade for at udføre et arbejde som kan gøre danskerne sikre over de kolde perioder. Vi har mange års erfaring og vi er tilfredse med at kunne give dig en god og fair pris. 

 

GLATFØREBEKÆMPELSE PÅ SJÆLLAND

Vores bekæmpelse af glatføre på Sjælland har fokus på saltning og grusning. Dette giver det mest optimale resultat når det kommer til det kolde danske vejr! Vi har alle former for maskiner og værktøjer til at hjælpe os med dette. Det eneste vi mangler fra dig er, din opringning. Og så er vi klar til at kunne udføre glatførebekæmpelse på blandt andet dit fortov, din parkeringsplads og vejen foran dit hus. 

Vi tilbyder faste aftaler, så tøv ikke med at kontakte os og få mere at vide om priserne på snerydning og glatførebekæmpelse. 

Glatførebekæmpelse Snerydning på sjælland