​BROLÆGNING DER IMØDEKOMMER JERES BEHOV

Entreprenør Mads Boye ApS er et Jysk entreprenør firma som leverer og udfører alt i belægning i hele Danmark. Vi har ekspertise indenfor belægning af stort set enhver type opgave, med respekt for brugernes behov.

Brolægning og det rette belægningsarbejde kan forvandle områder omkring indkørsler, parkeringspladser o.lign. til strukturede arealer. Vi ved, at kvalitet og tilfredshed hænger sammen med god kommunikation og vi tager højde for hele kundeoplevelsen når vores brolæggere går i gang med arbejdet. Hos Mads Boye lægger vi altid vægt på at overholde alle aftaler, kommunikere tydeligt og rydde op efter os selv, sådan at du står tilbage med det bedste resultat. 

Brolægger priser

Priserne for brolægning kan variere meget alt efter størrelsen af den enkelte opgave. Hos Mads Boye har vi stor erfaring med at tage selv de største opgaver ind og udføre dem til perfektion, hurtigt og effektivt, og selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.

Blandt de større projekter, vi har stået for, kan nævnes:

Aarhus Havn

Bella Center

KPMG ved Flintholm i København

Ikea i Helsingborg, Odense og Aalborg

Dansk Supermarkeds centrallager i Årslev

Unicefs centrallager i Nordhavn i København​

Du er altid velkommen til at kontakte Entreprenør Mads Boye for at høre mere om brolægnings priser, og hvad vi kan tilbyde dig af løsninger inden for brolægning.

Ring på: +45 25 54 96 12